Zwembadontvochtigers

Sorteer op:

Luchtbehandeling in overdekte zwembaden is noodzakelijk om schade door vocht te voorkomen. Door het plaatsen van ontvochtigers in de zwembadruimte blijft de vochtigheidsgraad laag. Vochtproblemen door condensatie, schimmel en corrosie blijven achterwege door het installeren van klimaatbeheersing. Een overdekt zwembad zonder luchtbehandeling is vochtig en benauwd. De vochtige omstandigheden maken van het binnenzwembad een oncomfortabele plek om te verblijven.


Lees meer

Zwembad luchtontvochtigers verwijderen in de zwembadruimte dagelijks het vocht uit het klimaat. Welke luchtdroger(-s) nodig is of nodig zijn, is van een aantal zaken afhankelijk. De afmetingen van het zwembad, de temperatuur van het water, de temperatuur in de ruimte, en de gewenste luchtvochtigheid zijn belangrijke factoren.

Een vochtig overdekt zwembad kan met verschillende modellen ontvochtigers worden gedroogd. Wij bieden wandmodel en vloermodel drogers voor plaatsing in de te ontvochtigen ruimte. Diverse luchtdrogers zijn bovendien te combineren met andere onderdelen van de luchtbehandelingsinstallatie. Onze inbouw ontvochtigers zijn in een aangrenzende ruimte te plaatsen zodat in het zwembad vertrek alleen de luchtroosters van de ontvochtiger(-s) zichtbaar zijn. Voor luchtontvochtiging in grote binnenzwembaden bieden wij een ruime keus Hoge capaciteit zwembad luchtbehandelingskasten voor extra krachtige ontvochtiging.

Een zwembadruimte ontvochtigen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!