Industriële bevochtigers

Sorteer op:

Industriële luchtbevochtigers zijn in staat de vochtigheidsgraad in grote binnenruimtes te verhogen. Ze hebben een grote bevochtigingscapaciteit, één enkele industriële bevochtiger kan tot wel 28.000 m3 lucht bevochtigen. Onze kleinste industriële luchtbevochtiger bevochtigt een ruimte van 300 m3. Alle modellen zijn ongevoelig voor storingen, het onderhoud is minimaal.


Lees meer

Met industriële luchtbevochtiging is het handhaven van de optimale vochtigheidsgraad in een grote bedrijfshal, opslagruimte, loods, schuur of kas geen probleem. Eén of meerdere stationaire luchtbevochtigers verspreiden zoveel vocht in de lucht dat zelfs bij extreem droge omstandigheden de relatieve vochtigheid op niveau blijft. Voor diverse producten en materialen betekent dit dat de kwaliteit behouden blijft en dat droogteschade niet optreedt. Oogstproducten, bloemen en planten, meubelen, papier, karton, textiel, uiteenlopende goederen en processen blijven beschermd tegen inwerking van droge lucht. Industriële luchtbevochtigers verlagen de statische elektriciteit in een ruimte waardoor de storingsgevoeligheid van elektronica afneemt.

Industrieel lucht bevochtigen is eenvoudig met stationaire luchtbevochtigers. Met een vaste aanvoerleiding worden de luchtbevochtigers van water voorzien. De intensiteit van luchtbevochtiging wordt geregeld door het debiet van de bevochtiger bij te stellen. Bij onvoldoende capaciteit kan het aantal luchtbevochtigers in de industriële ruimte worden uitgebreid. Elke bevochtiger heeft een zelfstandige werking, dit biedt maximale flexibiliteit. Voor uitgebreid luchtbevochtiging advies neemt u gerust contact met ons op.