Industriële luchtreinigers

Sorteer op:

Een breed assortiment industriële luchtreinigers en luchtreinigingsinstallaties met een grote capaciteit voor gebruik in grote ruimtes. Een enkele professionele luchtreiniger is al geschikt voor een ruimte van 350 tot zelfs 5.000 m³. De krachtige luchtreinigers zijn geschikt voor o.a. bedrijfsruimtes, industriële gebouwen, magazijnen, ziekenhuizen, opslagplaatsen, kantoren, klaslokalen en openbare ruimtes


Lees meer

De Camfil luchtreinigers worden voorzien van diverse filters en zijn makkelijk bedienbaar. De beschikbare capaciteiten voor luchtreiniging zijn 300 m³/h tot maar liefst 6.000 m³/h.

Camfil CC serie industrie luchtreinigers kunnen voorzien worden van diverse filters, waaronder HEPA filters, Koolfilters en een moleculair filter voor het reinigen van gevaarlijke gassen.

Een industriële luchtreiniger voorkomt slechte en schadelijke lucht wat beter is voor de menselijke gezondheid, de productiviteit en de (werk)omgeving. Camfil industriële luchtreinigers vormen de ideale oplossing voor problemen met de luchtkwaliteit in uw (bedrijfs-)ruimte. Door gecertificeerde HEPA en moleculaire filtratie te gebruiken, verwijderen Camfil luchtreinigers niet alleen stofdeeltjes maar ook geuren en gassen.

Enkele toepassingen van Camfil luchtreinigers zijn:

  • In commerciële gebouwen zoals productiebedrijven, farmaceutische bedrijfsruimtes, voedselverwerkende fabrieken, zware industrie, papierfabrieken, las-werkplaatsen, houtverwerkende faciliteiten, bakkerijen, productie van verpakkingen, drukkerijen, stallen, andere verwerkende industrie, supermarkten, ziekenhuizen en magazijnen.
  • Professionele Camfil HEPA luchtreinigers worden gebruikt in ziekenhuizen, eet- en drinkgelegenheden en magazijnen om hun mensen, producten en processen te beschermen. Ze voorkomen stofophoping, blootstelling aan schadelijke verontreinigingen en verbeteren kwaliteit, gezondheid en veiligheid.
  • Moleculaire luchtreinigers van Camfil zijn ideaal voor ziekenhuizen, laboratoria, eet- en drinkgelegenheden en datacenters. Ze verwijderen geuren zoals formaldehyde en verwijderen gassen zoals waterstofperoxide dat wordt gebruikt bij het ontsmetten van steriele omgevingen.