Industriële airco's

Sorteer op:

Spot airconditioners, mobiele airco's met waterkoeling en luchtkoelers voor het koelen van grote ruimtes. Industriële airconditioning hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Met onze mobiele airco oplossingen blijft de temperatuur aangenaam, ook in industriële ruimtes waar veel warmte vrijkomt. De verrijdbare airconditioners en spot airconditioners verbeteren de omstandigheden voor werknemers, ze voorkomen storingen door te hoog oplopende temperaturen, ze houden het binnenklimaat simpelweg aangenaam. Al onze industriële airco's zijn direct inzetbaar, dus ook ideaal voor airconditioning bij evenementen en calamiteiten.

Enkele toepassingsgebieden: fabrieken, industriële installaties, magazijnen, productiefaciliteiten, hotels, terminals, treinstations en gymzalen

 


Lees meer

Onze mobiele airconditioners van Fral worden ingezet voor spot cooling in industriële bedrijven en voor koeling in grote kantoorruimtes, datacenters, werkplaatsen, sportzalen etc. Wij bieden mobiele split airco units en compacte airconditioners mét en zonder verwarmingsfunctie.

Milieuvriendelijk en energiezuinig koelen? Geen probleem met de robuuste luchtkoelers van Cool-Space en Portacool. De mobiele koelers verlagen in korte tijd de temperatuur met water als koelmiddel. De industriële airco's bezitten een verdampingsmedium dat met water verzadigd is. De warme omgevingslucht koelt af doordat het met het water in contact komt. In ruimtes waar een volledig airco systeem technisch of kostentechnisch niet mogelijk is, bieden de mobiele luchtkoelers effectieve koeling tegen extreem lage gebruikskosten.

Laat u informeren over de airco mogelijkheden, wij geven vrijblijvend advies.