Home Over AirSain
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Over AirSain

Missie

Gezonde schone aangename (binnen)lucht is tegenwoordig schaars in het Westen van Europa vanwege de ernstige luchtvervuiling en (te) goed geïsoleerde woningen en gebouwen. Uit vele internationale onderzoeken blijkt dat vooral in woningen en gebouwen (kantoren, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, scholen, winkels en praktijkruimten) de luchtkwaliteit vaak te wensen overlaat. Dit heeft men echter meestal niet in de gaten, terwijl het effect op de gezondheid van de bewoners significant is. Met name mensen met meer gevoelige luchtwegen ondervinden hinder van slechte of arme lucht. Echter ook gezonde mensen hebben op de langere termijn last van slechte lucht, aangezien de levensverwachting afneemt.

De belangrijkste drijfveer van AirSain is: organisaties en mensen bewust maken van het belang van gezonde lucht en hen in staat stellen ‘luchtproblemen’ eenvoudig op te lossen met een geringe investering. Gezonde lucht in stedelijke gebieden wordt zo voor iedereen mogelijk.

AirSain heeft jarenlang ervaring met apparatuur die Gezonde Lucht creëert, de lucht die wij ademen. In de loop der jaren is veel ervaring en kennis verzameld, hetgeen AirSain wil doorgeven aan haar klanten. De slogan van AirSain luidt daarom: AirSain – voor gezonde lucht!

AirSain streeft er naar de betrouwbaarste en meeste klantgerichte leverancier van apparatuur èn kennis te zijn. Behoefte aan Gezonde Lucht betekent AirSain raadplegen. Immers: de toegevoegde waarde van AirSain is dat wij de kennis bezitten om u de oplossing te geven en het product te leveren; zo weet u dat u echt geholpen bent.

Organisatie

De organisatie van AirSain is gericht op het bedienen van de klanten en bevat geen overbodige hindernissen zoals u dat bij andere ‘normale’ leveranciers wel eens aantreft.
AirSain bedient haar klanten snel en toegewijd. De behoefte van de klant staat werkelijk voorop, niet de ‘korte-termijn-doos-die-over-de-toonbank-moet’. AirSain adviseert en reikt voor uw probleem een oplossing aan zonder een glad verkooppraatje bij een leuk apparaatje.

Kracht van AirSain

AirSain is niet een gewone doorsnee leverancier maar een krachtige klantgerichte organisatie die zich richt op het tevredenstellen van klanten door het aanbieden van oplossingen.

De kracht van AirSain, zoals wij dat noemen, zit ‘m in de volgende kenmerken:

  1. Sterke prijs-kwaliteit verhouding
  2. Productkennis en –ervaring (m.b.t. Gezonde Lucht)
  3. Samenwerking met leveranciers en overheden
  4. Eenvoudig bestellen 24 uur per dag
  5. Snel thuisbezorgd tegen kostprijs
  6. Hoogopgeleide medewerkers
  7. Klant- en oplossingsgericht
  8. Relatiefocus en geen snelle verkoop
  9. ‘Lean’ (efficiënt) georganiseerd
  10. Combinatie van kennis en het kunnen leveren van de oplossing

AirSain heeft jarenlange ervaring met apparatuur die Gezonde Lucht creëert, de lucht die wij ademen. In de loop der jaren is veel ervaring en kennis verzamelt, hetgeen AirSain wil doorgeven aan haar klanten. De slogan van AirSain luidt daarom: AirSain – voor gezonde lucht!

AirSain Industrie

AirSain Industrie is uw specialist op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl