Home Informatie AirSain Industrie Informatie Mobiele koeling Industrieel Commercieel
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Mobiele koeling Industrieel Commercieel

Mobiele koelers in plaats van een vaste airco installatie

Mobiele koelers worden vaak ingezet op die plaatsen waar een vaste airco installatie niet mogelijk is, of waar deze te duur is. Mobiele koeling is bijzonder praktisch, de luchtkoeler of airco rijden naar de plaats waar het te warm is, en starten maar. In elk binnenklimaat kan verkoeling worden verkregen met een verplaatsbare koelunit. De mobiele koelsystemen geven verkoeling aan mensen, dieren, machines en materialen. Ze worden dan ook ingezet voor het veraangenamen van het binnenklimaat, maar ook voor het vlot laten lopen van processen.

Mobiele koeling met aircooler of mobiele airco

Het belangrijkste verschil tussen een aircooler en mobiele airco is het koudemiddel. Een aircooler / luchtkoeler gebruikt water voor het koelen van lucht terwijl een mobiele airco daarvoor een koelvloeistof gebruikt. Met mobiele koeling door een airco kan een lagere temperatuur behaald worden dan met een aircooler. Een luchtkoeler werkt op zijn beurt weer energiezuiniger. Een airco maakt de lucht wat droger, terwijl een luchtkoeler de luchtvochtigheid juist wat laat stijgen. Het is dus afhankelijk van uw toepassing welk type mobiele koeling u het best kiest.

Bij AirSain vindt u mobiele koeling van de merken Coolspace en Portacool. Voor industrieel / commercieel koelen met een mobiele airco heeft u keuze uit onze Fral en Weltem airco systemen.

Mobiele koeling voorkomt hittestress en zorgt voor aangename verkoeling. In fabrieken voorkomen mobiele koelers storingen en verbeteren ze de werkomstandigheden. Voor vrijblijvend advies over mobiele koeling neemt u contact op met AirSain.

AirSain Industrie

AirSain Industrie is uw specialist op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl