Bouwdrogers

Sorteer op:

Een bouwdroger is speciaal ontworpen voor intensieve vochtbestrijding op bouwplaatsen en andere veeleisende omgevingen. Omdat de bouwdroger gemaakt is van zeer sterke materialen, hoeft u niet te vrezen dat deze snel kapot gaat door het aanwezig zijn op een bouwplaats. Daarom is hij ook uiterst geschikt voor vochtbestrijding bij brand- en waterschade. Met één - of meerdere - bouwdrogers wordt de luchtvochtigheid zodanig verlaagd dat droogtijden worden verkort en vochtschade achterwege blijft.


Lees meer

De bouwdrogers zijn voorzien van een omkasting van metaal of versterkt kunststof. Ze beschikken over erg robuuste wielen, deze zijn duurzaam en zorgen ervoor dat de bouwdrogers op lastige plaatsen toch makkelijk verrijdbaar zijn. De bouwdrogers zijn zeer geschikt voor het gebruik op bouwprojecten, renovatieprojecten, in vochtige bedrijfsruimten, in vochtige kelderverdiepingen en in logistieke gebouwen. De robuuste bouwdrogers zijn makkelijk te verhuren, ze zijn niet storingsgevoelig. Door de luchtvochtigheid krachtig te verlagen zijn vochtproblemen snel verholpen!

Een bouwdroger wordt ook vaak ingezet voor vochtbeheersing in winkels en industriële gebouwen. In deze grotere ruimtes wordt een bouwdroger vaak in combinatie met Airblowers toegepast. De Airblowers versnellen het droogproces door vochtige lucht naar de bouwdroger te transporteren. Door krachtige ontvochtiging van de bouwdroger en de krachtige ventilatoren (Airblowers) drogen plafonds, muren en stucwerk zeer snel. Condensvorming, schimmel, houtrot, stank wordt voorkomen door bij waterschade direct te drogen met een krachtige bouw ontvochtiger.